MASS-MEDIA. Acreditări de presă pentru Dinamo București vs Sepsi Sf. Gheorghe

Written on 02/13/2021


Biroul de presă al clubului anunță lista reprezentanților mass-media (PDF), fotografi și reporteri / operatori nedeținători de drepturi TV, acreditați pentru partida Dinamo București vs Sepsi Sf. Gheorghe, programată sâmbătă, 13 februarie (ora 21:00), pe stadionul din Ștefan cel Mare, în etapa a 23-a din Liga 1. 

Dinamo București vs Sepsi Sf. Gheorghe înseamnă norme speciale și pentru reprezentanții mass-media, conform restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.

În afara deținătorilor de drepturi TV, Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport, toți pe tabel afișat la porțile de acces în stadionul "Dinamo", la acest meci vor putea fi prezenți doar 20 de jurnaliști la masa presei și 16 fotografi, câte 8 în spatele porților, conform protocolului medical emis de FRF la finalul lunii octombrie a anului trecut.

Persoanele implicate în organizarea jocului, inclusiv reprezentanții mass-media, vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în stadion. 

Conferința de presă organizată cu reprezentanții mass-media după fiecare meci, precum și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.


Acreditări - DINAMO vs SEPSI.pdf Acreditări - DINAMO vs SEPSI