Gheorghe Mulțescu continuă la Dinamo București

Written on 02/11/2021


București, 11 februarie 2021. Gheorghe Mulțescu a renunțat la o parte din banii datorați de clubul nostru și a acceptat prelungirea contractului cu Dinamo București, a anunțat acționarul "Doar Dinamo București" (DDB) printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan. 

Membru al departamentului de scouting din cadrul clubului, Gheorghe Mulțescu a avut rezultate remarcabile la Dinamo București într-o perioadă în care alți antrenori au refuzat să preia echipa și au fugit cât mai departe de stadionul din Ștefan cel Mare pentru a nu-și păta palmaresul. 

Dincolo de cuvinte, Gheorghe Mulțescu face încă un sacrificiu pentru Dinamo și demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că este un om de cuvânt, un profesionist al fotbalului, un dinamovist incontestabil în istoria echipei noastre.

"Sunt mulțumit că pot ajuta clubul meu și al tuturor suporterilor dinamoviști în cel mai dificil moment din istorie. Nu poți fi indiferent dacă iubești Dinamo, nu poți să stai departe de această situație în momentul în care vezi că fanii luptă în fiecare zi să salveze clubul! Am încredere că DDB va readuce echilibrul la Dinamo pentru a putea depăși această cumpănă din viața noastră", a declarat Gheorghe Mulțescu (foto, alături de managerul sportiv Marius Adrian Nicolae), după semnarea noului angajament cu Dinamo București.

HAIDEȚI SĂ NE TESTĂM ȘI NOI DRAGOSTEA DE DINAMO printr-un nou sold out la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe!
https://www.bilete.ro/fc.../fc-dinamo-sepsi-osk-13-feb-2021