SORESCU: "Nu plec de la Dinamo!"

Written on 02/07/2021


Deian Sorescu a ținut să precizeze pentru site-ul oficial al clubului că nu se gândește în acest moment la un transfer, în țară sau în străinătate, cum s-a interpretat eronat în presa centrală după înfrângerea suferită în campionat la Craiova. "Am primit foarte multe mesaje după flash-interviul acordat la finalul meciului de la Craiova. Îmi pare rău că am fost înțeles greșit, eu am declarat într-un context că mă gândesc să plec de aici în viitor. Acum sunt sub contract cu Dinamo şi mintea e 100% aici pentru a salva echipa în cel mai complicat sezon din istoria clubului. Orice jucător își dorește să ajungă într-un campionat mai puternic din Europa, dar Sorescu nu pleacă acum de la Dinamo! Sunt foarte atașat de echipă, de suporteri, de tot ce înseamnă Dinamo și mă gândesc doar la meciul următor, cu FCSB, din Cupa României. Avem de luat o revanșă și, alături de DDB, trebuie să salvăm Dinamo în acest an!", a declarat Deian Sorescu pentru www.fcdinamo.ro. 

23 de ani a împlinit Sorescu în luna august a anului trecut. 

22 de meciuri, 21 în campionat și unul în Cupa României, a jucat Sorescu pentru Dinamo în acest sezon competițional. 
A marcat cinci goluri, patru în Liga 1 și unul în Cupa României. 

95 de partide și 18 goluri a adunat Sorescu în tricoul alb-roșu. 
Transferat în vara anului 2018 la Dinamo, de la ASU Politehnica Timișoara, Sorescu a înscris 16 goluri în 88 de meciuri în campionat și are două reușite în 7 partide din Cupa României. 

2 selecții are Sorescu pentru reprezentativa sub 21 de ani a României. 
A fost nominalizat de selecționerul Mirel Rădoi, anul trecut, pe lista de rezervă a primei reprezentative a României pentru meciurile din Liga Națiunilor.