GANE: "Va fi un meci special!"

Written on 02/05/2021


Lotul dinamoviștilor a efectuat în această dimineață, la Săftica, ultima ședință de pregătire programată înaintea deplasării în Bănie pentru meciul de campionat cu Universitatea Craiova. 

Antrenorul Ionel Gane nu poate conta, pentru duelul de la Craiova, pe Paul Anton și Steliano Filip, suspendați după meciul pierdut pe teren propriu cu FCSB. "Jucăm din nou cu o candidată la titlu, o echipă puternică a campionatului nostru, cu un fotbal ofensiv, din punctul meu de vedere. Sunt convins că va fi un meci spectaculos, pe un gazon foarte bun la Craiova. În ultimele etape nu am avut terenuri foarte bune și am avut de suferit. Va fi un meci special, cunosc foarte bine ce înseamnă rivalitatea dintre cele două echipe pentru că am jucat la Craiova și am fost antrenor în urmă cu câțiva ani la Universitatea. Am două absențe în lot, Anton și Filip, dar avem soluții", a declarat Ionel Gane pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro. 

Partida Universitatea Craiova vs Dinamo București (Liga 1, etapa a 22-a) se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, pe Arena Ion Oblemenco din Craiova și va fi arbitrată de Florin Andrei (Tg. Mureș), ajutat de Ciprian Florin Danşa (Satu Mare) și Imre-Laszlo Bucsi (Sf. Gheorghe), rezervă fiind Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi), a anunțat Comisia Centrală a Arbitrilor.