GANE: "Echipa este motivată, îmi pare rău că nu avem suporteri în tribune!"

Written on 02/02/2021


A mai rămas doar o zi până la primul meci cu FCSB, cel din campionat. Dincolo de clasament sau de statistica ultimelor "directe", Ionel Gane știe ce înseamnă un duel cu FCSB. A jucat împotriva rivalilor, a fost "secund" al echipei noastre, iar acum este antrenor principal la Dinamo București.

Ce înseamnă acest duel pentru dumneavoastră, ca "principal", domnule Gane?
Este un moment unic în carieră. L-am simțit ca jucător, apoi ca antrenor, știu gustul victoriei și vreau să mă bucur de fiecare moment al jocului. Cea mai frumoasă amintire? Succesul din 2017, cu Arena plină, 2-1 cu golul lui Hanca din penalty, în minutul 91. Am avut suporterii lângă noi, o atmosferă senzațională, a fost un meci de poveste!

Două victorii consecutive în campionat, 2-1 cu Mediașul pe teren propriu și 1-0 cu UTA la Arad, și-a regăsit echipa încrederea în vestiar?
Echipa este motivată, îmi pare rău că nu avem suporteri în tribune! Pe jucători îi simt foarte motivați și încrezători după ultimele etape de campionat. 

Contează clasamentul înaintea unui joc cu FCSB?
Nu neapărat! Rivalitatea dintre cele două echipe este atât de mare încât poziția din clasament contează mai puțin. Nu există o favorită.

Suflarea dinamovistă se pregătește de încă un moment istoric, al treilea sold-out consecutiv la un meci fără spectatori în România...
Vă dați seama cum ar fi să le mulțumim printr-o victorie? Suporterii noștri așteaptă autocarul, ne transmit toată energia lor, ei trăiesc pentru echipă. Sper din toată inima să reușim un rezultat pozitiv!