MASS-MEDIA. Acreditări de presă pentru Dinamo București vs Gaz Metan Mediaș

Written on 01/27/2021


Biroul de presă al clubului anunță lista reprezentanților mass media, fotografi și reporteri / operatori nedeținători de drepturi TV (PDF), pentru meciul Dinamo București vs Gaz Metan Mediaș, programat în această seară, la ora 20:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în etapa a 19-a din Liga 1. 

Partida Dinamo București vs Gaz Metan Mediaș înseamnă norme speciale și pentru reprezentanții mass-media, conform restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.

În afara deținătorilor de drepturi TV (Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport), toți pe tabel afișat la porțile de acces în stadionul "Dinamo", la acest meci vor putea fi prezenți 20 de jurnaliști la masa presei și 16 fotografi, câte 8 în spatele porților, conform protocolului medical emis de FRF.  

Persoanele implicate în organizarea jocului, inclusiv reprezentanții mass-media, vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în stadion. 

Conferința de presă organizată cu reprezentanții mass-media după fiecare meci, precum și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.


ACREDITĂRI - Dinamo București vs Gaz Metan Mediaș.pdf ACREDITĂRI - Dinamo București vs Gaz Metan Mediaș