ÎNCĂ UN SOLD OUT? Bilete virtuale pentru meciul Dinamo București vs Gaz Metan Mediaș

Written on 01/20/2021


Acționarul "Doar Dinamo București" (DDB) a anunțat punerea în vânzare a biletelor virtuale pentru următorul meci pe teren propriu, Dinamo București vs Gaz Metan Mediaș în Liga 1, etapa a 19-a. 
"Lumea întreagă va avea acum ocazia, încă o dată, să vadă de ce suntem în stare. Vom face un ALT SOLD OUT pe Arena Națională, câinilor! Prețul unui bilet e 5 RON și nu ne oprim până nu facem SOLD OUT! HAIDEȚI SĂ RĂSTURNĂM ÎNCĂ O DATĂ ARENA NAȚIONALĂ, CÂINILOR!", se arată într-un comunicat DDB, postat pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan. 

54.597 bilete au cumpărat suporterii dinamoviști pentru primul meci pe teren propriu în 2021, cu Chindia Târgoviște, toate tichetele posibile, tot ce poate fi pus în vânzare, ca loc, pe cel mai mare stadion al țării.

13.000 de dinamoviști s-au înscris în Program DDB. 
"Acum înmulțește 13.000 cu 2. Atâția ne propunem să fim la 31 decembrie 2021: 26.000 DE SOCIOS și un număr dublu de membri Elite și Premium. Trebuie să faci parte și tu dintre cei care pun umărul la SALVAREA ȘI SUSȚINEREA LUI DINAMO! 
Intră aici www.programddb.ro și renunță la 20 de lei/lună, pentru a NU RENUNȚA LA DINAMO!", a precizat DDB.

5 lei costă un bilet pentru partida Dinamo București vs Gaz Metan Mediaș, programată miercuri, 27 ianuarie, la ora 20:00. 
Intră aici https://www.bilete.ro/fc-dinamo-gaz-metan-medias/fc-dinamo-gaz-metan-medias-27-ian-2021 pentru bilete la următorul meci pe teren propriu al "câinilor" noștri!