OFICIAL. Continuăm împreună cu Deian Sorescu, Ante Puljic și Janusz Gol!

Written on 01/20/2021


Doi dintre căpitanii echipei Dinamo București, Deian Sorescu și Ante Puljic, precum și mijlocașul central Janusz Gol au acceptat noi înțelegeri cu clubul din Ștefan cel Mare, a anunțat acționarul "Doar Dinamo București" (DDB) pe pagina oficială a Peluzei Cătălin Hîldan. 
"Am finalizat astăzi discuțiile cu cei doi căpitani. 
DDB i-a achitat salarii restante lui Deian Sorescu și vom continua împreună! 
Ante Puljic a fost de acord să își reducă salariul și își va prelungi contractul cu Dinamo încă 1 an. 
Nu mai e nevoie de alte detalii, doar știm cu toții CINE SUNT cei doi CÂINI! 
Le mulțumim ambilor pentru deschidere și le urăm succes mai departe! 
Împreună vom continua să facem treabă bună la DINAMO!
DDB a finalizat discuțiile cu încă un jucător important pentru planurile noastre.
Janusz GOL a acceptat diminuarea salariului și va rămâne în continuare jucătorul lui DINAMO! 
Îi mulțumim pentru deschidere și suntem convinși că nu va regreta alegerea de a rămâne în HAITĂ!",
a subliniat DDB. 

3 goluri a marcat Deian Sorescu pentru Dinamo în această ediție de campionat. A evoluat în toate cele 17 etape din Liga 1 și a înscris în meciurile Dinamo București vs Hermannstadt 1-1, Gaz Metan Mediaș vs Dinamo București 1-3 și Dinamo București vs Politehnica Iași 4-1. Cu 5 pase decisive, Deian Sorescu ocupă locul 3 în topul pasatorilor din Liga 1, după Constantin Budescu și Olimpiu Moruțan, ambii cu câte 8. 

15 meciuri a jucat Ante Puljic pentru Dinamo în acest sezon competițional, 14 în campionat și unul în Cupa României. Ante Puljic a evoluat în carieră pentru Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb (toate din Croația), Gent (Belgia), Dinamo București, Tom Tomsk (Rusia), Al Faysaly (Arabia Saudită) și, din luna septembrie a anului 2019, din nou pentru Dinamo București.

11 partide a adunat Janusz Gol în tricoul alb-roșu, toate în Liga 1. Fost internațional al Poloniei, cu 8 selecții pentru prima reprezentivă, Janusz Gol și-a început cariera la Polonia-Stal Swidnica și a mai evoluat pentru GKS Belchatow, Legia Varșovia, Amkar Perm și KS Cracovia.