MAGAYE GUEYE: "Rog clubul, acționarul DDB și pe minunații suporteri ai lui Dinamo să accepte scuzele mele, exprimate fără rezerve"

Written on 01/15/2021


În spațiul public au apărut imagini regretabile cu unul dintre jucătorii aflați sub contract cu Dinamo. 

Traversăm cu toții momente dificile, pentru unii jucători chiar unice în carieră, așa că frustrarea poate duce la accidente nefericite, cum este cel la care ne referim. Episodul în cauză este mai vechi, s-a petrecut în urmă cu aproximativ două luni. 

Magaye Gueye înțelege perfect că Dinamo și suporterii săi nu sunt vinovați sub nicio formă pentru comportamentul absolut iresponsabil al acționarului majoritar. 

În consecință, Magaye Gueye regretă episodul în cauză, unul care aduce prejudicii serioase imaginii clubului și își prezintă totodată scuzele. 

"Este absolut regretabil comportamentul meu, genul ăsta de excese nu mă caracterizează și înțeleg că scuzele poate nu vor fi îndeajuns. Însă e tot ce mai pot face, din păcate, așa că rog clubul, acționarul DDB și pe minunații suporteri ai lui Dinamo să accepte scuzele mele, exprimate fără rezerve. În acest moment, mintea mea este doar la revenirea pe gazon, alături de colegi. Mulțumesc!", este mesajul lui Magaye Gueye pentru toată suflarea dinamovistă.