OFICIAL. Diego Fabbrini, Vlad Achim și Magaye Gueye continuă la Dinamo

Written on 01/16/2021


Fotbaliștii Diego Fabbrini (foto), Vlad Achim și Magaye Gueye au acceptat noi raporturi contractuale cu clubul Dinamo București și își vor continua cariera la echipa din Ștefan cel Mare, a anunțat acționarul "Doar Dinamo București" (DDB). 
De asemenea, DDB a ajuns la acord cu Diego Fabbrini pentru prelungirea cu un an a contractului cu clubul nostru, a precizat acționarul într-un comunicat de presă postat pe pagina oficială a Peluzei Cătălin Hîldan.
"Continuăm tratativele cu Deian Sorescu, căpitanul de la Hermannstadt, golgeterul sezonului trecut, una dintre certiudinile noastre, însă speranță ca vârstă, precum și cu toți ceilalți jucători. TOȚI MERITĂ SĂ RĂMÂNĂ LA DINAMO. Au valoare și au arătat CARACTER. Le mulțumim jucătorilor pentru încredere și suntem convinși că nu vor regreta alegerea de a rămâne la Dinamo în cel mai greu moment al istoriei acestui club!", a subliniat DDB.

16 meciuri a jucat Diego Fabbrini pentru Dinamo în acest sezon competițional, 15 în Liga 1, marcând un gol în victoria cu 2-0 în deplasare cu Hermannstadt, și unul în Cupa României, când a reușit o "dublă" în succesul cu Viitorul, 3-0 în Ștefan cel Mare.

9 jocuri a adunat Vlad Achim în tricoul alb-roșu, 8 în campionat și unul în Cupa României. A lipsit trei luni de pe teren din cauza unei accidentări suferite în meciul cu Chindia Târgoviște, din turul campionatului. 

2 goluri în 9 etape a înscris Magaye Gueye pentru Dinamo. Atacantul roș-albilor a marcat în meciurile cu Astra Giurgiu (scor 1-1) și cu Politehnica Iași (scor 4-1). 

Iată, mai jos, comunicat integral postat de acționarul DDB pe pagina oficială a Peluzei Cătălin Hîldan:

"DDB S-A ÎNȚELES CU TREI JUCĂTORI

Începem să vă dăm veștile pe care le așteptați!
Discuțiile purtate de DDB cu jucătorii noștri încep să se materializeze. Astăzi suntem în măsură să vă anunțăm că DIEGO FABBRINI, VLAD ACHIM și MAGAYE GUEYE continuă alături de noi la Dinamo! 
Diego, Vlad și Magaye sunt jucători foarte importanți pentru proiectul pe care îl construim pe termen lung, un proiect care înseamnă salvarea clubului și redescoperirea performanței. 
Toți trei au acceptat micșorarea salariilor pentru o perioadă, demonstrând încă o dată că știu să ofere atunci când li se oferă. Iar suporterii lui Dinamo dau jucătorilor mult de tot! 
Mai mult decât atât, contractul cu Fabbrini a fost prelungit cu încă un an. 

CEEA CE DEJA ȘTIȚI

Implicarea voastră în proiectul DDB a avut un rol determinant, să continuăm în același ritm toți cei care iubim Dinamo! 
După atâtea promisiuni neonorate din partea acționarului majoritar, jucătorii aveau motive să fie neîncrezători și să-și dorească să plece. 
Dar răspunsul suporterilor a fost demonstrația că putem aduna 55.000€ realizând un sold out pe cea mai mare Arenă a țării, într-o singură săptămână. 

ÎMPREUNĂ PUTEM ȚINE ECHIPA, CÂINILOR, FĂRĂ PROBLEME

Continuăm tratativele cu Deian Sorescu, căpitanul de la Hermannstadt, golgeterul sezonului trecut, una dintre certiudinile noastre, însă speranță ca vârstă, precum și cu toți ceilalți jucători. TOȚI MERITĂ SĂ RĂMÂNĂ LA DINAMO. Au valoare și au arătat CARACTER. 
Le mulțumim jucătorilor pentru încredere și suntem convinși că nu vor regreta alegerea de a rămâne la Dinamo în cel mai greu moment al istoriei acestui club!
Vă mulțumim și vouă, tuturor, pentru că împreună suntem gata să producem un nou miracol al Proiectului Socios! 
Pentru ultimele 7.500 de bilete, intrați aici: www.bilete.ro 
Este suficient link-ul scurt, pentru că suntem SINGURUL SPECTACOL din România în perioada asta.
Suntem 12.700 de socios și înscrierile continuă pe www.programddb.ro".