MASS-MEDIA. Acreditări de presă pentru Dinamo București vs Chindia Târgoviște

Written on 01/16/2021


Biroul de presă al clubului anunță lista reprezentanților mass-media (PDF) acreditați pentru primul meci pe teren propriu în 2011, Dinamo București vs Chindia Târgoviște în Liga 1 (etapa a 17-a), programat sâmbătă, 16 ianuarie (ora 20:00), pe arena din Ștefan cel Mare.

Dinamo București vs Chindia Târgoviște înseamnă norme speciale și pentru reprezentanții mass-media, conform restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.

 

Astfel, în afara deținătorilor de drepturi TV (Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport), toți pe tabel afișat la porțile de acces în stadionul "Dinamo", la acest meci vor putea fi prezenți 20 de jurnaliști la masa presei și 16 fotografi, câte 8 în spatele porților, conform protocolului medical emis de FRF.  

Persoanele implicate în organizarea jocului, inclusiv reprezentanții mass-media, vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în stadion. 

Conferința de presă organizată cu reprezentanții mass-media după fiecare meci, precum și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.


ACREDITĂRI DE PRESĂ - Dinamo București vs Chindia Târgoviște.pdf ACREDITĂRI DE PRESĂ - Dinamo București vs Chindia Târgoviște