MASS-MEDIA. Acreditări de presă pentru Dinamo București vs Politehnica Iași

Written on 12/11/2020


Biroul de presă al clubului Dinamo București anunță lista reprezentanților mass-media acreditați la meciul cu Politehnica Iași (PDF), contând pentru etapa a 13-a în Liga 1, programat vineri, 11 decembrie (ora 20:30), pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Programată vineri, 11 decembrie 2020 (ora 20:30), pe arena din Ștefan cel Mare, partida Dinamo București vs Politehnica Iași înseamnă norme speciale și pentru reprezentanții mass-media, conform restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.

Astfel, în afara deținătorilor de drepturi TV (Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport), toți pe tabel afișat la porțile de acces în stadionul "Dinamo", la meciul cu Politehnica Iași vor putea fi prezenți 20 de jurnaliști la masa presei și 16 fotografi, câte 8 în spatele porților, conform protocolului medical emis de FRF.  

Persoanele implicate în organizarea jocului, inclusiv reprezentanții mass-media, vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în stadion. 

Conferința de presă organizată cu reprezentanții mass-media după fiecare meci, precum și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.


ACREDITARI DE PRESA - Dinamo Bucuresti vs Politehnica Iasi.pdf ACREDITARI DE PRESA - Dinamo Bucuresti vs Politehnica Iasi