MASS-MEDIA. Acreditări de presă la Dinamo București vs Viitorul Constanța

Written on 11/27/2020


Biroul de presă al clubului din Ștefan cel Mare anunță lista nominală pentru acreditările de presă (fotografi și reporteri), valabile la partida Dinamo București vs Viitorul Constanța, contând pentru "16"-imile Cupei României, ediția 2020-2021. 

Duelul cu Viitorul Constanța pentru un loc în optimile de finală ale Cupei României se va disputa sâmbătă, 28 noiembrie (ora 20:45), pe stadionul "Dinamo".

Meciul Dinamo București vs Viitorul Constanța înseamnă norme speciale și pentru reprezentanții mass-media, conform restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.

Astfel, în afara deținătorilor de drepturi TV pentru Cupa României (Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport), toți pe tabel afișat la porțile de acces în stadionul "Dinamo", la acest meci vor putea fi prezenți 18 de jurnaliști la masa presei și 9 fotografi, câte 8 în spatele porților, conform protocolului medical emis de FRF.  

Persoanele implicate în organizarea jocului, inclusiv reprezentanții mass-media, vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în stadion. 

Conferința de presă și interviurile în zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.

Mai jos, în format PDF, lista acreditărilor de presă!


Cupa României - Dinamo vs Viitorul.pdf Cupa României - Dinamo vs Viitorul