Deian Sorescu pe lista adițională pentru România

Written on 11/06/2020


Selecționerul primei reprezentative a României, Mirel Rădoi, a anunțat lotul "tricolorilor", format din 24 de jucători, pentru partidele echipei naționale programate în luna noiembrie. 

Mijlocașul dinamovist Deian Sorescu, două goluri în opt meciuri pentru echipa din Ștefan cel Mare în acest sezon competițional, a fost nominalizat de Mirel Rădoi pe lista de rezerve a României, alături de alți 7 fotbaliști din campionatul intern, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF). 

Iată, mai jos, programul de meciuri al echipei naționale a României: 

11 noiembrie (ora 19:00): România vs Belarus (amical) – Ploiești (Stadion Ilie Oană)
15 noiembrie (ora 21:45): România vs Norvegia (Liga Națiunilor) – București (Arena Națională) 
18 noiembrie (ora 21:45): Irlanda de Nord vs România (Liga Națiunilor) – Belfast (Windsor Park)

2 selecții are Deian Sorescu pentru România U21, ambele în luna martie a anului trecut, în meciurile amicale cu Spania și Danemarca. 

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a adunat 81 de meciuri și 15 goluri în tricoul alb-roșu, 75/14 în Liga 1 și 6/1 în Cupa României. Deian Sorescu a fost golgeterul echipei în sezonul trecut, cu 11 goluri pentru Dinamo în ambele competiții interne, 10 în Liga 1 și unul în Cupa României.

23 de ani a împlinit Deian Sorescu pe 29 august. Mijlocașul dinamovist a mai evoluat în carieră pentru ambele echipe ale Timișoarei, ACS și ASU.