Acreditări de presă la Dinamo București vs Universitatea Craiova

Written on 10/17/2020


Programat duminică, 18 octombrie (ora 21:30), pe Arena Națională, fără spectatori, meciul Dinamo București vs Universitatea Craiova (Liga 1, etapa 7-a) înseamnă norme speciale și pentru reprezentanții mass-media, conform restricțiillor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.

În afara deținătorilor de drepturi TV (Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport), toți pe tabel nominal afișat la porțile de acces pe Arena Națională, intrarea din Str. Maior Coravu, la această partidă vor fi prezenți maximum 16 fotografi (câte 4 în fiecare colț al terenului) și 20 de jurnaliști la masa presei, conform noului protocol de desfășurare a competițiilor fotbalistice în contextul pandemiei COVID-19, aprobat de Comitetul de Urgență al FRF.

Toți reprezentanții mass-media acreditați trebuie să completeze și să semneze declarația pe propria răspundere, să poarte mască de protecție din momentul intrării pe Arena Națională și până în momentul în care vor părăsi cel mai mare stadion al țării. 

Conferința de presă și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.

Fiecare club trebuie să organizeze o altfel de conferință de presă, la care vor fi prezenți doar antrenorul principal și ofițerul de presă al echipei, alături de un operator tehnic al deținătorilor de drepturi TV.

Întrebările pentru pentru cei doi antrenori principali vor fi trimise la finalul meciului de jurnaliștii acreditați.

Deținătorul de drepturi TV va înregistra conferința de presă a ambilor antrenori și o va publica pe canalul YouTube al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). 

Iată, mai jos, în format PDF, lista jurnaliștilor acreditați la Dinamo București vs Universitatea Craiova!


ACREDITĂRI DE PRESĂ - Dinamo București vs Universitatea Craiova.pdf ACREDITĂRI DE PRESĂ - Dinamo București vs Universitatea Craiova