Scrisoare către Comisia Centrală a Arbitrilor

Written on 10/16/2020


București, 16 octombrie 2020. Clubul Dinamo București a transmis o scrisoare către Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) după erorile de arbitraj îndreptate împotriva echipei noastre în primele șase etape ale acestei ediții de campionat. 
Iată, mai jos, scrisoarea semnată de directorul general Alex Couto Lago (foto)

"Prin intermediul acestei scrisori, ne adresăm dumneavoastră cu intenția de a vă aduce la cunoștință nemulțumirea noastră față de erorile repetate de arbitraj îndreptate împotriva echipei Dinamo București de la începutul acestui sezon competițional, punctul culminant fiind meciul disputat cu FCSB, etapa trecută, pe Arena Națională. 

Clubul Dinamo București apără și va apăra întotdeauna corectitudinea în fotbalul românesc, precum și imaginea Comisiei Centrale a Arbitrilor în dauna tuturor suspiciunilor reflectate în fața opiniei publice. 

Fotbalul european a atins un nivel ridicat de rigoare în aplicarea regulilor de joc și devenit un produs apreciat în întreaga lume. 

Fotbalul românesc trebuie să urce în acel tren în care legitimitatea competiției trece direct prin credibilitatea fără fisuri a echipei de arbitri.

Ca reprezentanți ai conducerii executive a clubului, dorim să transmitem pe această cale îngrijorarea noastră față de aceste erori grave de arbitraj. 

Sperând că viitorul va da o competiție curată și deschisă pentru toate cluburile participante, vă adresăm salutările noastre cordiale."