MASS-MEDIA. Acreditări de presă pentru meciurile Dinamo București vs Universitatea Craiova (Liga 1) și Dinamo 2 București vs Rapid 2 București (Liga 3)

Written on 10/13/2020


Dinamo București va juca pe Arena Națională cu Universitatea Craiova într-un meci programat duminică, 18 octombrie (ora 21:30), în Liga 1 (etapa 7), în timp ce echipa secundă a clubului va evolua vineri, 16 octombrie (ora 15:00), pe stadionul din Ștefan cel Mare, împotriva celor de la Rapid 2 București în Liga 3 (etapa 6). 

Ambele partide organizate de clubul nostru înseamnă norme speciale și pentru reprezentanții mass-media, conform restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.

Cererile de acreditare trebuie trimise pe e-mail la adresa ionel.culina@fcdinamo.ro până joi, 15 octombrie, ora 15:00

Persoanele implicate în organizarea jocului, inclusiv reprezentanții mass-media, vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde pe stadionul "Dinamo" sau pe Arena Națională. 

Conferința de presă organizată cu reprezentanții mass-media după fiecare meci, precum și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.