VIDEO. Cosmin Contra despre FCSB vs DINAMO

Written on 10/03/2020


Accesați FACEBOOK pentru VIDEO!

Antrenorul principal Cosmin Contra a vorbit la sala de conferințe a stadionului din Ștefan cel Mare despre partida FCSB vs DINAMO, programată sâmbătă, la ora 21:00, fără spectatori, în etapa a șasea a Ligii 1, pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională. 
Iată, mai jos, ce a declarat Cosmin Contra:


"Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Abia aşteptăm să vină ora jocului şi să ne ridicăm la înălţimea unui derby. Asta e dorinţa noastră, să continuăm să jucăm bine, să avem rezultate. Întâlnim o formaţie foarte bună din punctul meu de vedere, cu lotul cel mai valoros din România. Chiar dacă a avut probleme în ultimul timp, extrasportive, eu cred că FCSB va alinia o echipă competitivă. Are jucători foarte buni, trebuie să fim pregătiţi, să fim la înălţimea lor şi să demonstrăm că suntem pe drumul cel bun. Eu cred că va fi un meci foarte echilibrat şi fiecare echipă va avea şanse să înscrie. Cred că micile detalii vor face diferenţa, cine va fi mai inspirat în preajma porţii cred că va avea câştig de cauză. Sper să fim mai inspiraţi şi să câştigăm. Mă aştept că mâine seară atacanţii să spargă gheaţa".

"După o înfrângere, nu e uşor să ridici moralul jucătorilor, dar eu cred că în această săptămână am reuşit să facem lucrul ăsta. Băieţii s-au antrenat foarte bine toată săptămâna, sunt dornici să spele aceea imagine din meciul cu UTA şi să câştige acest meci".

"Încă suntem în căutarea formulei ideale, suntem implicaţi în a crea un grup puternic. Chiar dacă în momentul de faţă eu simt că grupul este puternic, jucătorii trebuie să se simtă între ei, să se integreze în echipă, automatismele au nevoie de timp ca să fie perfecte. Şi din păcate noi nu avem timp, avem nevoie de rezultate, avem nevoie să urcăm în clasament, să ne apropiem de locurile de play-off şi de aceea pentru noi fiecare meci este foarte important".
 
"Chiar dacă mulţi jucători nu l-au cunoscut pe Cătălin Hîldan, voi încerca să le spun cine a fost. Sper din toată inima să îi dedicăm această victorie, cred că se bucura enorm acolo unde este".
 
"Îmi pare rău că suporterii nu sunt alături de noi, pentru că aveam nevoie de ei. Ştiu că ar fi fost dornici să facă o atmosferă extraordinară, ceva deosebit, sper ca la următorul dorinţa să fie şi mai mare şi să demonstreze, aşa cum au mai făcut-o în ultimii ani, că sunt cei mai buni din România".
 
"Eu sper ca Paul Anton să îmbrace cât mai repede tricoul lui Dinamo. A avut o perioadă lungă în care nu a jucat, şi pauza oferită de meciurile echipei naţionale poate fi un avantaj atât pentru el cât şi pentru Magaye Gueye să se pună la punct din punct de vedere fizic, tactic, tehnic, şi la următorul meci din campionat să fie disponibili".