Bine ai revenit la Dinamo București, Paul Anton!

Written on 10/02/2020


București, 2 octombrie 2020. Director sportiv al FC Dinamo București, Rufo Collado anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul internaționalului român Paul Anton la clubul din Ștefan cel Mare.

Ultima oară la Krylya Sovetov (Rusia), Paul Anton a mai jucat în două perioade la Dinamo București (septembrie 2015-iulie 2016 și iulie 2017-decembrie 2017) și a adunat 54 de meciuri și 8 goluri în tricoul alb-roșu: 43/8 în Liga 1, 5 în Cupa României, 4 în Cupa Ligii și 2 în Europa League, în dubla întâlnire cu Athletic Bilbao, din urmă cu trei ani.

Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, a semnat un contract cu Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale și va intra în programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra.

7 este numărul echipelor la care a evoluat Paul Anton în carieră: Delta Tulcea, Gloria Bistrița, Pandurii Tg. Jiu și Dinamo București (România), Getafe (Spania), Anzhi și Krylya Sovetov (Rusia).

17 meciuri în campionat și unul în Cupa Rusiei a jucat Paul Anton pentru Krylya Sovetov, sezonul trecut, marcând două goluri.
Din ianuarie 2018 până în această vară, Paul Anton a adunat 53 de partide și 7 goluri în prima ligă a campionatului din Rusia pentru Anzhi și Krylya Sovetov.

12 selecții are Paul Anton pentru echipa națională a României și 6 meciuri pentru reprezentiva sub 21 de ani a "tricolorilor".

29 de ani a împlinit Paul Anton pe 10 mai.