150 de mingi din partea DDB pentru Academia Dinamo

Written on 10/02/2020


Accesați FACEBOOK pentru GALERIE FOTO!

Momente emoționante pe stadionul "Dinamo"! În numele suporterilor înscriși în ProgramDDB, președintele Cristian Hîldan și alți reprezentanți DDB și PCH le-au oferit 150 de mingi grupelor de copii și juniori ale Academiei Dinamo în cadrul unui eveniment organizat în fața Peluzei Cătălin Hîldan, la care au fost prezenți viitorul director general Alex Couto Lago și noul director sportiv al CCJ, Marcos Rubino. 

"Printre copiii aceștia se poate afla un Dudu Georgescu sau un Florea Dumitrache. Într-o zi vom afla și vom fi mândri că am contribuit și noi cu ceva la formarea lor", se arată într-un comunicat apărut pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan. 

Alex Couto Lago, viitorul director general al clubului Dinamo București, a primit din partea președintelui DDB, Cristian Hîldan, două banderole imprimate cu chipul lui Cătălin Hîldan pentru prima echipă și pentru Dinamo 2 înaintea duelurilor cu FCSB, respectiv cu CSA Steaua. 

Iată, mai jos, cele mai importante declarații date de Alex Couto Lago și Cristian Hîldan la întâlnirea cu reprezentanții mass-media:

ALEX COUTO LAGO (viitor director general Dinamo B): "Vin din Uruguay, iar acel loc este foarte pasionat de fotbal. Este folositor că fanii oferă mingi pentru club, așa ne arată cât de aproape sunt ei față de club. Este un sentiment foarte frumos să fiu prezent aici pe stadion, unde este istoria acestui club". 

CRISTIAN HÎLDAN (președinte DDB): "Nu este o palmă dată clubului ca fanii să aducă mingi, ci este o provocare. Noi am făcut de-a lungul ultimilor ani foarte multe acțiuni legate de Dinamo și pentru noi este ceva normal. Le-am ridicat mingea la fileu cu ce am început astăzi. E un gest mic. Pentru prima dată în istoria ultimelor dueluri cu FCSB, Dinamo nu mai pornește cu șansa a doua. Am încredere în acest proiect al spaniolilor. Vorbesc în nume personal. Nu poate să fie mai rău decât ce a fost. Am primit asigurări că stadionul se va face. În primăvara anului viitor va fi demolat actualul stadion".