OFICIAL. Mihai Neicuțescu la Chindia Târgoviște

Written on 09/24/2020


București, 24 septembrie 2020. Dinamo București și Chindia Târgoviște au ajuns la un acord pentru transferul temporar al atacantului Mihai Alexandru Neicuțescu la clubul dâmbovițean până la finalul sezonului competițional 2020-2021.

2 meciuri a jucat Neicuțescu pentru Dinamo în această ediție de campionat. A fost titular în prima etapă cu Hermannstadt (scor 1-1 pe Arena Națională) și a intrat în minutul 55 al partidei cu Chindia Târgoviște (scor 1-0 pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești).

22 de ani va împlini Neicuțescu săptămâna viitoare, pe 29 septembrie. Format la Academia de juniori a clubului din Ștefan cel Mare, Neicuțescu a câștigat Liga Elitelor cu Dinamo U19 și a evoluat în carieră pentru Dinamo București și Chindia Târgoviște. 

11 partide a adunat Neicuțescu, sezonul trecut, în tricoul alb-roșu, 9 în Liga 1 și două în Cupa României. A înscris un gol în meciul UTA Arad vs Dinamo București, scor 1-3 în Cupa României. În primele patru etape ale campionatului trecut, Neicuțescu a jucat la Chindia, marcând două goluri pentru echipa din Târgoviște. 

1 selecție are Neicuțescu la reprezentativa sub 21 de ani a României, în urmă cu un an, în meciul cu Irlanda de Nord, scor 3-0 pentru "tricolori" în preliminariile Campionatului European 2021.