MASS-MEDIA. Acreditări de presă pentru meciurile Dinamo București vs UTA Arad (Liga 1) și Dinamo 2 București vs FC Voluntari 2 (Liga 3)

Written on 09/24/2020


Dinamo București va juca pe teren propriu cu UTA Arad într-un meci programat pe stadionul din Ștefan cel Mare (Liga 1, etapa a 5-a, luni, 28 septembrie, ora 21:00), în timp ce echipa secundă a clubului, Dinamo 2 București, va evolua la Centrul Național de Fotbal (CNF) de la Buftea împotriva celor de la FC Voluntari 2 (Liga 3, etapa a 3-a, vineri, 25 septembrie, ora 17:00). 
 
Ambele partide organizate de clubul nostru înseamnă norme speciale și pentru reprezentanții mass-media, conform restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.

Cererile de acreditare trebuie trimise pe e-mail la adresa ionel.culina@fcdinamo.ro până vineri, 25 septembrie, ora 12:00. 

Persoanele implicate în organizarea jocului, inclusiv reprezentanții mass-media, vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde pe stadionul "Dinamo" sau pe terenul central al CNF Buftea. 

Conferința de presă organizată cu reprezentanții mass-media după fiecare meci, precum și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.