Toți pentru Academia Dinamo!

Written on 09/13/2020


"Centrul de copii şi juniori este un punct important al proiectului nostru. Vom acorda o atenţie specială jucătorilor din Academie, de la nutriţie și pregătire la dezvoltare şcolară şi observare periodică a evoluţiilor lor", spunea noul acționar majoritar Pablo Cortacero la prima conferință de presă organizată după preluarea clubului Dinamo București. 
 
Secretarul tehnic și directorul sportiv al clubului, împreună cu antrenorul principal al primei echipe, Cosmin Contra, și directorul tehnic Cornel Țălnar, au organizat astăzi o întâlnire cu antrenorii din cadrul Academiei pentru a-i informa despre noua strategie de dezvoltare și principiile de pregătire implementate din acest sezon pentru toate echipele de copii și juniori de la Dinamo. 
 
Echipa secundă a clubului nostru, înscrisă în Liga 3 în urmă cu trei săptămâni, a debutat cu o victorie în noul sezon competițional, scor 3-2 pe teren propriu cu FCSB 2, prin golurile marcate de Andrei Spînu, Claudiu Stan și Ahmed Bani. 
 
Toate echipele de copii și juniori ale clubului nostru și-au reluat antrenamentele pe terenurile din cadrul Parcului Sportiv din Ștefan cel Mare, stadioanele "Dinamo", "Piți Varga" și terenul sintetic din spatele Peluzei Cătălin Hîldan.