Acreditări de presă pentru meciurile Dinamo vs FC Botoșani (Liga 1) și Dinamo B vs FCSB II (Liga 3)

Written on 09/08/2020


Două zile de fotbal pe stadionul "Dinamo"! Echipa antrenată de Cosmin Contra va juca vineri, 11 septembrie (ora 21:00), cu FC Botoșani, într-un meci contând pentru a treia etapă în Liga 1, în timp ce echipa secundă a clubului, Dinamo B, va debuta sâmbătă, 12 septembrie (ora 17:00), în Liga 3, împotriva celor de la FCSB II. 

Programate pe arena din Ștefan cel Mare, ambele partide înseamnă norme speciale și pentru reprezentanții mass-media, conform restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.

În afara deținătorilor de drepturi TV, pe stadionul "Dinamo" vor putea fi prezenți doar 10 jurnaliști la masa presei și 5 fotografi în spatele porților, conform protocolului medical emis de Federația Română de Fotbal.

Cererile de acreditare la ambele meciuri trebuie trimise pe e-mail la adresa ionel.culina@fcdinamo.ro până joi, 10 septembrie 2020

Cererea de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării din cauza numărului limitat de locuri, 10 la masa presei, respectiv 5 la fotografi.

Persoanele implicate în organizarea jocului, inclusiv reprezentanții mass-media, vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde pe stadionul "Dinamo". 

Conferința de presă organizată cu reprezentanții mass-media după fiecare meci, precum și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.


Chestionar.pdf Chestionar