Comunicat de presă

Written on 09/06/2020


București, 6 septembrie 2020. Am rămas surprinși să aflăm prin intermediul rețelelor de socializare că atacantul dinamovist Mihai Neicuțescu are timp de petreceri într-o perioadă în care pandemia de coronavirus reprezintă în continuare un pericol pentru fiecare dintre noi.
 
Trimis să se antreneze cu echipa secundă a clubului nostru, Mihai Neicuțescu a înțeles să se pregătească și în afara terenului de joc, la o petrecere pe ritmuri de manele alături de mai multe persoane, unde recomandările de distanțare socială nu au fost respectate.

Dinamo București va deschide o anchetă pentru a afla dacă evenimentele au avut loc acum și nu în trecut pentru că nu putem accepta acest comportament iresponsabil. 

Până la finalizarea anchetei interne, Mihai Neicuțescu nu se va antrena nici cu prima echipă, nici cu formația secundă, Dinamo B. 

Clubul nostru anunță prin intermediul acestui comunicat de presă că Mihai Neicuțescu va suporta consecințele noului Regulament Intern și va fi sancționat drastic dacă se constată că lucrurile reflectate în presă sunt adevărate. 

Regulile protocolului medical stabilit în fotbalul românesc trebuie respectate, iar Dinamo București nu poate risca nimic în această perioadă în care trebuie să demonstrăm că suntem profesioniști și, în același timp, atenți la toate detaliile care pot pune în pericol viața fiecăruia din noi.

Dinamo București, prin Biroul de Presă