CONTRA: "Primul obiectiv? Intrarea în play-off. Dinamo va arăta exact ca un club de primă divizie din Spania, ca structură, management!"

Written on 08/30/2020


Antrenorul principal Cosmin Contra a fost prezentat oficicial de noul acționar majoritar Pablo Cortacero în cadrul evenimentului de presă organizat în această după-amiază, la Săftica, în aer liber, pe terenul central al cantonamentului dinamoviștilor. 

"Răspunderea este foarte mare, dar am mare încredere în acest proiect. Am spus că nu mă voi întoarce la Dinamo decât cu un proiect foarte solid, care implică multe lucruri schimbate în bine. Sperăm să readucem echipa Dinamo acolo unde îi este locul. Primul obiectiv este de a intra în play-off şi în 2-3 ani de zile Dinamo să fie din nou o candidată la titlu. Voi munci cât pot de bine pentru a transforma Dinamo într-o echipă câştigătoare. Sper ca într-o lună de zile să vedem adevărata faţă a echipei Dinamo. Până atunci sper să avem rezultatele dorite de toţi. Dinamo va arăta exact ca un club de primă divizie din Spania, ca structură, management", a declarat Cosmin Contra. 

Tehnicianul dinamovist a subliniat că echipa are nevoie de întăriri. "În momentul de faţă avem nevoie de experienţă. Fotbaliştii tineri vor creşte mult mai bine dacă au lângă ei jucători puternici. Nu putem intra în play-off cu echipa actuală. În ultimul an, această echipă a suferit. Trebuie să intervenim şi să aducem jucători cu mai multă experienţă pe posturile deficitare", a mai spus Contra la conferința de presă.