Acreditări de presă la partida Dinamo București vs Hermannstadt

Written on 08/19/2020


Primul meci oficial în noul sezon competițional, Dinamo București vs Hermannstadt (Casa Liga 1, etapa 1, luni, 24 august 2020, ora 21:00), se va disputa fără spectatori pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională. 
Partida cu Hermannstadt înseamnă norme speciale și pentru reprezentanții mass-media, conform restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19.
Astfel, în afara deținătorilor de drepturi TV (Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport), vor putea fi prezenți doar 10 jurnaliști la masa presei și 5 fotografi în spatele porților, conform protocolului medical emis de Federația Română de Fotbal (FRF).

Cereri de acreditare, tabel nominal la porțile de acces în stadion

Cererile de acreditare la meciul Dinamo București vs Hermannstadt trebuie trimise pe e-mail la adresa ionel.culina@fcdinamo.ro până vineri, 21 august 2020. 
Cererea de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării din cauza numărului limitat de locuri, 10 la masa presei, respectiv 5 la fotografi.
Persoanele implicate în organizarea jocului, inclusiv reprezentanții mass-media, vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde pe Arena Națională.

Fără conferință de presă, fără zonă mixtă, doar întrebări pentru antrenori

Conferința de presă organizată cu reprezentanții mass-media după fiecare meci, precum și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor. 
Fiecare club trebuie să organizeze o altfel de conferință de presă, la care vor fi prezenți doar antrenorul principal și ofițerul de presă al clubului, alături de un operator tehnic al deținătorilor de drepturi TV, conform Regulamentului Media, transmis de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).