DINAMO vs VIITORUL. Acreditări de presă

Written on 08/04/2020


În afara deținătorilor de drepturi TV, respectiv Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport (toți pe tabel nominal afișat la porțile de acces în stadion), la meciul Dinamo București vs Viitorul Constanța vor fi prezenți 5 fotografi în spatele porților (Zona 1, teren), 2 comentatori radio și 10 jurnaliști la masa presei (Zona 2, tribune). 

ZONA 1
FOTOGRAFI (Acces Calea Floreasca, Tribuna I, Veste LPF)

1. Dinamo București - Octavian Cocoloș
2. Viitorul Constanța - Răzvan Păsărică
3. Gazeta Sporturilor - Raed Krishan
4. Mediafax - Alexandru Dobre
5. Inquam - Ștefan Constantin

Cererile de acreditare la masa presei pentru partida Dinamo București vs Viitorul Constanța (Liga 1, play-out, etapa a 14-a) trebuie trimise pe e-mail la adresa ionel.culina@fcdinamo.ro până marți, 4 august, ora 18:00.
Cererea de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării din cauza numărului limitat de locuri, 10 la masa presei, în concondanță cu restricțiile impuse de fondul pandemiei de Covid-19.
Persoanele implicate în organizarea jocului, inclusiv reprezentanții mass-media, vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în tribunele stadionului "Dinamo". 

Acces masa presei: Bd. Barbu Văcărescu (tribuna a II-a)
Acces fotografi: Calea Floreasca (tribuna I)
Acces deținători de drepturi TV: Calea Floreasca (tribuna I)

Conferința de presă organizată cu reprezentanții mass-media după fiecare meci, precum și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor. 
Fiecare club trebuie să organizeze o altfel de conferință de presă, la care vor fi prezenți doar antrenorul principal și ofițerul de presă, alături de un operator tehnic al deținătorilor de drepturi TV.