TESTE RT-PCR. 15 rezultate negative

Written on 07/31/2020


București, 31 iulie 2020. Directorul general Bogdan Bălănescu a declarat pentru site-ul oficial al clubului că 15 rezultate sunt negative și doar trei jucători din cadrul lotului dinamovist au fost confirmați pozitiv la retestarea pentru diagnosticarea COVID-19. 
"Dintre cei 18 jucători confirmați pozitiv în ultimele două săptămâni, 15 rezultate ale testelor RT-PCR sunt negative. Cei trei jucători confirmați pozitiv vor rămâne în continuare izolați de restul lotului și vor fi retestați în perioada următoare", a precizat Bogdan Bălănescu pentru www.fcdinamo.ro. 
Echipa antrenată de Gheorghe Mulțescu a intrat în cantonamentul de la Săftica pentru a-și continua programul de pregătire după 14 zile de izolare. 
Partida FC Voluntari vs Dinamo București (Liga 1, play-out, etapa a 13-a) a fost programată duminică, 2 august (ora 21:30), de Liga Profesionistă de Fotbal.

7 meciuri mai are Dinamo de jucat până la finalul acestui sezon competițional, două cu Chindia Târgoviște, două cu Hermannstadt și câte unul cu Sepsi Sf. Gheorghe, FC Voluntari și Viitorul Constanța.

21 de puncte are Dinamo în clasament, fiind pe locul 13 din 14. Pe locul 12 se află Politehnica Iași cu 26 de puncte (12 meciuri), ultimul loc fiind ocupat de Chindia Târgoviște cu 20 puncte (10 meciuri).