Acreditări de presă la Dinamo București vs Politehnica Iași

Written on 07/11/2020


Partida Dinamo București vs Politehnica Iași (Casa Liga 1, play-out, etapa a 9-a), programată duminică, 12 iulie 2020 (ora 18:00), fără spectatori, pe stadionul din Ștefan cel Mare, înseamnă norme speciale și pentru reprezentanții mass-media, în concondanță cu restricțiile impuse de fondul pandemiei de Covid-19.

Biroul de presă al clubului anunță prin intermediul site-ului oficial lista reprezentanților mass-media acreditați la partida Dinamo București vs Politehnica Iași. 

În afara deținătorilor de drepturi TV, respectiv Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport (toți pe tabel nominal afișat la porțile de acces în stadion), la meciul cu Politehnica Iași vor fi prezenți 5 fotografi în spatele porților (Zona 1, teren), 2 comentatori radio și 10 jurnaliști la masa presei (Zona 2, tribune)

ZONA 1
FOTOGRAFI (Acces Calea Floreasca, Tribuna I, Veste LPF)
1. Dinamo București - Octavian Cocoloș
2. Gazeta Sporturilor - Raed Krishan
3. Fanatik - Gheorghe Flușter 
4. Agerpres - Alexandru Tudor
5. Mediafax - Alexandru Dobre

ZONA 2
RADIO ROMÂNIA (Acces Calea Floreasca, Tribuna I, Cabina radio)
1. Alexandru Tentu - comentator
2. Daniel Andrei - tehnician

MASA PRESEI (Acces Bd. Barbu Văcărescu, Tribuna a II-a)
1. TVR - Dochița Moșoianu
2. PRO TV - Carmen Dumitru
3. Antena 1 - Cornelia Vlădan 
4. Știri din surse - Alin Negrea
5. Radio Dinamo 1948 - Radu Olteanu
6. Global Sports - Ghiurluc Adrian Constantin
7. 27 Sport AS - Adrian Gârtan
8. Sport.ro - Matilda Popa
9. Telekom Sport - Ioan Bratu 
10. InStat - Viaceslav Pintilei

PARTENERIATE LPF - European Leagues (Acces Bd. Barbu Văcărescu, Tribuna a II-a)
1. Perform Group - Marius Turenschi
2. Genius Sports - Abbas Zahidi
3. Sport Radar - Vlad Florian Pârvu

Reprezentanții mass-media acreditați la această partidă trebuie să completeze și să semneze declarația pe propria răspundere (chestionar atașat)

Accesul se va face pe baza tabelui nominal, acreditările de presă emise de clubul nostru la începutul acestui sezon competițional nu sunt valabile la meciurile fără spectatori.

Toți reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării pe stadionul "Dinamo" și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Conferința de presă și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.

Fiecare club trebuie să organizeze o altfel de conferință de presă, la care vor fi prezenți doar antrenorul principal și ofițerul de presă al clubului, alături de un operator tehnic al deținătorilor de drepturi TV.

Întrebările pentru pentru cei doi antrenori principali, Adrian Mihalcea, respectiv Mircea Rednic, vor fi trimise la finalul meciului de jurnaliștii acreditați.

Deținătorul de drepturi TV va înregistra conferința de presă și o va pune la dispoziția instituțiilor media acreditate la acest meci.

DOAR DINAMO BUCUREȘTI!


Chestionar.pdf Chestionar