MASS-MEDIA. Acreditări de presă la Dinamo București vs FC Voluntari

Written on ٠٦/٢٦/٢٠٢٠


Biroul de presă al clubului anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, lista reprezentanților mass-media acreditați la partida Dinamo București vs FC Voluntari (Liga 1, play-out, etapa 6), programată duminică, 28 iunie (ora 17:00), fără spectatori, pe stadionul din Ștefan cel Mare. 
În afara deținătorilor de drepturi TV, respectiv Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport (toți pe tabel nominal afișat la porțile de acces în stadion), la meciul cu FC Voluntari vor fi prezenți 5 fotografi în spatele porților (Zona 1, teren), 2 comentatori radio și 10 jurnaliști la masa presei (Zona 2, tribune). 

ZONA 1
FOTOGRAFI (Acces Calea Floreasca, Tribuna I, Veste LPF)
1. Agerpres – Simion Mechno
2. Mediafax – Alexandru Dobre
3. Fanatik – Gheorghe Flușter
4. Inquam – Ștefan Constantin
5. Gazeta Sporturilor – Cristian Preda

ZONA 2
RADIO ROMÂNIA (Acces Calea Floreasca, Tribuna I, Cabina radio)
1. Robert Șișcă – comentator
2. Adrian Soare – comentator
3. Andrei Daniel – tehnician 

MASA PRESEI (Acces Bd. Barbu Văcărescu, Tribuna a II-a)
1. Pro TV – Carmen Dumitru
2. Antena 1 – Paul Andone  
3. Telekom – Ioan Bratu
4. ProSport / Gândul – Alexandra Pandrea
5. Știri din surse – Negre Andrei Alin
6. Radio Dinamo 1948 – Radu Olteanu
7. Perform Group – Marius Turenschi
8. Sport Radar – Abbas Zahidi
9. Genius Sports – Dan Andrei Trandas
10. InStat – Viaceslav Pintilei

Reprezentanții mass-media acreditați la această partidă trebuie să completeze și să semneze declarația pe propria răspundere (chestionar atașat)

Accesul se va face pe baza tabelui nominal, acreditările de presă emise de clubul nostru la începutul acestui sezon competițional nu sunt valabile la meciurile fără spectatori.

Toți reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării pe stadionul "Dinamo" și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Conferința de presă și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.

Fiecare club trebuie să organizeze o altfel de conferință de presă, la care vor fi prezenți doar antrenorul principal și ofițerul de presă al clubului, alături de un operator tehnic al deținătorilor de drepturi TV.

Întrebările pentru pentru cei doi antrenori principali, Adrian Mihalcea, respectiv Mihai Teja, vor fi trimise la finalul meciului de jurnaliștii acreditați.

Deținătorul de drepturi TV va înregistra conferința de presă și o va pune la dispoziția instituțiilor media acreditate la acest meci.

DOAR DINAMO BUCUREȘTI!


Chestionar.pdf Chestionar