CUPA ROMÂNIEI (semifinale, prima manșă). DINAMO vs FCSB 0-3 (0-1)

Written on 06/25/2020


Au marcat: Adrian Popa (32), Darius Olaru (74) şi Cristian Dumitru (82).

Accesați FACEBOOK pentru GALERIE FOTO!

Cupa României, Ediția 2019-2020
Semifinale, prima manșă
București, Stadion "Dinamo"
Fără spectatori

DINAMO: Piscitelli – Kilyen (71 Bani), M. Popescu, R. Grigore (cpt), Skovajsa – Al. Răuţă (46 Montini), Mrzljak (78 I. Filip) – V. Lazăr (80 Mihaiu), Fabbrini, Sorescu – D. Popa (46 Moldoveanu). 
Rezerve: Straton – Puljic, Sin, I. Șerban
Antrenor: Adrian Mihalcea

FCSB: A. Vlad – Val. Creţu, Miron, I. Cristea, Pantea – Vînă, Ov. Popescu, Olaru (76 Perianu) – Moruţan, Ad. Petre (72 R. Niţă), Ad. Popa (59 Cr. Dumitru). 
Rezerve: Udrea – Pandele, Tand.
Antrenor: Bogdan Vintilă

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei)
Asistent 1: Vasile Marinescu (București)
Asistent 2: Ovidiu Artene (Vaslui)
Rezervă: Cătălin Popa (Pitești)
Observator FRF: Octavian Goga (Brașov)
Observator CCA: Alexandru Deaconu (București)

Cartonaşe galbene: Fabbrini (50), Mrzljak (55), Montini (77), R. Grigore (90) / Cr. Dumitru (61), Moruţan (62).

ADRIAN MIHALCEA: "Nu trebuie să ne ascundem de cuvinte, este o umilinţă, ne-a bătut o echipă care a terminat cu 3-4 copii în teren de 16-17 ani. Pot spune că ne-am făcut de râs pentru că şi eu sunt împreună cu jucătorii şi e normal să gândesc aşa. Este un moment foarte greu al echipei,  parcă toate problemele nu se mai termină. Când am semnat, ştiam că e o situaţie grea, dar a devenit foarte grea pe parcurs. Mă gândeam că vom începe meciurile imediat, dar am stat două luni acasă, încă sunt probleme şi noi nu reuşim să ieşim din această pasă. N-aş vrea să vorbesc de lipsă de valoare, dar nici jucătorii nu vreau să găsească alibiul că este de vină perioada în care noi am stat acasă. E vorba de atitudinea lor, e vorba până la urmă de fotbal, de plăcere. Dacă nu reuşeşti să joci de plăcere şi să-ţi dai seama că eşti la Dinamo, trăieşti astfel de umilinţe. Dacă sunt jucători de valoare, jucători cu caracter, pot trece peste astfel de meciuri. Dacă sunt jucători care nu au mai trecut prin asemenea momente, e destul de greu, pentru că e apăsător. Din păcate, avem meci în trei zile, un meci extraordinar de important, şi dacă ei nu conştientizează că doar ei pot să reuşească să iasă din această stare poate vom trăi în continuare o astfel de umilinţă. Îmi asum această ruşine. Acum nu-mi doresc decât să reuşească şi suporterii să ne facă să înţelegem ce este Dinamo şi ce înseamnă această emoţie care vine din partea lor".