DINAMO vs SEPSI. Acreditări de presă

Written on 06/21/2020


Biroul de presă al clubului anunță prin intermediul site-ului oficial lista jurnaliștilor acreditați la partida Dinamo București vs Sepsi Sf. Gheorghe, programată duminică, 21 iunie (ora 17:00), fără spectatori, pe stadionul din Ștefan cel Mare. 
În afara deținătorilor de drepturi TV, respectiv Look Sport, Digi Sport și Telekom Sport (toți pe tabel nominal afișat la porțile de acces în stadion), la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe vor fi prezenți 5 fotografi în spatele porților (Zona 1, teren), 2 comentatori radio și 9 jurnaliști la masa presei (Zona 2, tribune). 

ZONA 1
FOTOGRAFI (Acces Calea Floreasca, Tribuna I, Veste LPF)
1. Octavian Cocoloș – Dinamo București
2. Dorin Tălpășanu – Liga Profesionistă de Fotbal
3. Raed Krishan – Gazeta Sporturilor
4. Alexandru Dobre – Mediafax 
5. Silviu Matei – Agerpres

ZONA 2
RADIO ROMÂNIA (Acces Calea Floreasca, Tribuna I, Cabina radio)
1. Alexandru Tentu – comentator
2. Daniel Andrei – tehnician

MASA PRESEI (Acces Bd. Barbu Văcărescu, Tribuna a II-a)
1. Vlad Nedelea – Gazeta Sporturilor
2. Matilda Popa – PRO TV
3. Cornelia Vlădan – Antena 1
4. Lucian Albu – Genius Sports
5. Bogdan Anghelina – Perform Group
6. Mihail Cătălin Niculicea – SportRadar
7. Viaceslav Pintilei – InStat
8. Radu Olteanu – Radio Dinamo 1948
9. Ioan Bratu – Telekom Sport

Reprezentanții mass-media acreditați la Dinamo București vs Sepsi Sf. Gheorghe trebuie să completeze și să semneze declarația pe propria răspundere (chestionar atașat)

Accesul se va face pe baza tabelui nominal, acreditările de presă emise de clubul nostru la începutul acestui sezon competițional nu sunt valabile la meciurile fără spectatori.

Toți reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării pe stadionul Dinamo și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Conferința de presă și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor.

Fiecare club trebuie să organizeze o altfel de conferință de presă, la care vor fi prezenți doar antrenorul principal și ofițerul de presă al clubului, alături de un operator tehnic al deținătorilor de drepturi TV.

Întrebările pentru pentru cei doi antrenori principali, Adrian Mihalcea și Leo Grozavu, vor fi trimise la finalul meciului.

Deținătorul de drepturi TV va înregistra conferința de presă și o va pune la dispoziția instituțiilor media acreditate la acest meci.

Mulțumim pentru susținere!


Chestionar.pdf Chestionar