MASS-MEDIA. Doar 10 jurnaliști la masa presei și 5 fotografi în spatele porților la Dinamo București vs Sepsi Sf. Gheorghe

Written on 06/18/2020


Partida Dinamo București vs Sepsi Sf. Gheorghe înseamnă norme speciale și pentru reprezentanții mass-media acreditați pe stadionul din Ștefan cel Mare, în concondanță cu restricțiile impuse de fondul pandemiei de Covid-19.
Astfel, la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, în afara deținătorilor de drepturi TV, vor putea fi prezenți doar 10 jurnaliști la masa presei și 5 fotografi în spatele porților, a anunțat Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) într-o anexă la Regulamentul Media pentru sezonul competițional 2019-2020.

Cereri de acreditare, tabel nominal la porțile de acces în stadion

Cererile de acreditare la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe trebuie trimise pe e-mail la adresa ionel.culina@fcdinamo.ro până vineri, 19 iunie, ora 12:00.
Cererea de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării din cauza numărului limitat de locuri, 10 la masa presei, respectiv 5 la fotografi.
Persoanele implicate în organizarea jocului, inclusiv reprezentanții mass-media, vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în tribunele stadionului "Dinamo". 
Acces masa presei: Bd. Barbu Văcărescu (tribuna a II-a)
Acces fotografi: Calea Floreasca (tribuna I)
Acces deținători de drepturi TV: Calea Floreasca (tribuna I)

Fără conferință de presă, fără zonă mixtă, doar întrebări pentru antrenori.

Conferința de presă organizată cu reprezentanții mass-media după fiecare meci, precum și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor. 
Fiecare club trebuie să organizeze o altfel de conferință de presă, la care vor fi prezenți doar antrenorul principal și ofițerul de presă al clubului, alături de un operator tehnic al deținătorilor de drepturi TV. "Ofițerul de presă este persoana care va primi întrebările de la reprezentanții de presă acreditați pentru meciul respectiv și le va transmite antrenorului principal. Ca regulă, întrebările primite de la deținătorii de drepturi TV au prioritate. După terminarea conferinței, LPF va furniza materialul video către cluburi și către reprezentanții presei prezenți la meci. Ofițerul de presă va furniza numerele de telefon și adresele de e-mail ale reprezentanților mass-media către LPF înainte de începerea meciului", se arată în anexa la Regulamentul Media pentru sezonul competițional 2019-2020, emisă de Liga Profesionistă de Fotbal.