LPF. Meciurile echipei noastre au fost suspendate!

Written on 06/11/2020


Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat astăzi suspendarea meciurilor echipei Dinamo București până la finalizarea anchetei epidemiologice după ce o persoană din cadrul clubului nostru a fost depistată pozitiv la cea de-a patra testare COVID-19.
"Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC Dinamo 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.
Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.
Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București",
se arată în comunicatul emis de LPF. 
Partida Dinamo București vs Chindia Târgoviște, contând pentru etapa a III-a în Liga 1 (play-out), ar fi trebui să se dispute fără spectatori peste două zile, sâmbătă, 13 iunie (ora 20:00), pe arena din Ștefan cel Mare.