OFICIAL. Cantonament la Săftica

Written on 05/15/2020


Lotul dinamoviștilor s-a reunit în această dimineață, la ora 8:30, în cantonamentul de la Săftica pentru startul pregătirilor înaintea reluării acestui sezon competițional, suspendat în urmă cu două luni de zile din cauza pericolului epidemic reprezentat de virusul Covid-19.
Testați din punct de vedere medical, toți componenții lotului dinamovist, noua conducere tehnică și medicală a echipei, precum și personalul administrativ din cadrul bazei de pregătire de la Săftica vor participa la un stagiu de pregătire centralizată în următoarele 14 zile, antrenamentele fiind închise publicului și reprezentanților mass-media.

24 de jucători vor participa la acest stagiu de pregătire: Ricardo Piscitelli, Cătălin Straton, Ștefan Fara (portari), Kristijan Kostrna, Szabolcs Kilyen, Ante Puljic, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Andrei Sin (fundași), Valentin Lazăr, Deian Sorescu, Filip Mrzljak, Ioan Filip, Alexandru Răuță, Ionuț Șerban, Diego Fabbrini, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu, Ahmed Bani, Valentin Borcea (mijlocași), Slavko Perovic, Daniel Popa, Robert Moldoveanu, Mattia Montini (atacanți).

3 jucători nu intrat astăzi în cantonamentul de la Săftica, fundașul stânga Lukas Skovajsa, fundașul central Marco Ehmann și mijlocașul Mamoutou N'Diaye.

6 tehnicieni coordonează programul de pregătire organizat la Săftica: Adrian Mihalcea (antrenor principal), Gheorghe Mihali, Sebastian Moga și Silviu Ion (antrenori secunzi), Cătălin Grigore (antrenor portari) și George Neagu (preparator fizic). Antrenorul secund Iulian Mihăescu nu a intrat în cantonamentul de la Săftica din cauza unor probleme personale. Noul medic al echipei din Ștefan cel Mare este Liviu Bătineanu, a anunțat conducerea executivă a clubului. 

12 etape au mai rămas de disputat, în play-out, în această ediție de campionat. După cum se cunoaște, echipa din Ștefan cel Mare este calificată, alături de FCSB, Politehnica Iași și Sepsi Sf. Gheorghe, în semifinalele Cupei României.