ÎMPREUNĂ SALVĂM DINAMO! Încă 150.000 euro prin Programul DDB

Written on 04/29/2020


București, 29 aprilie 2020. Dinamo București precizează prin intermediul site-ului oficial că în conturile clubului a intrat suma de 150.000 euro, provenită din fondurile suporterilor înscriși în Programul "Doar Dinamo București" (DDB).

Banii vor fi folosiți pentru plata restanțelor către echipă și alți debitori în vederea obținerii licenței pentru următorul sezon competițional, a anunțat conducerea executivă a clubului. 

După cum se cunoaște, suma de 1.000.000 lei a mai intrat în acest an, prin Program DDB, în conturile Dinamo 1948 (400.000 lei pe 5 februarie, 300.000 lei pe 13 februarie și 300.000 lei pe 4 martie). 

În plină pandemie, într-o țară aflată în stare de urgență, suporterii noștri au reușit să strângă prin Program DDB o nouă sumă vitală pentru ca echipa să poată continua în Liga 1 și în sezonul viitor. 

"Proiectul DDB presupune muncă, sacrificiu și implicare din partea fiecăruia dintre noi. Dar noi începem să vedem UN MARE DINAMO!", se arată într-un comunicat postat în această seară de pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan. 

Eforturile suporterilor nu obstrucționează în niciun fel tratativele pentru vânzarea clubului către potențialii investitori. 

Dacă până la 31 iulie 2020, pachetul majoritar de acțiuni nu va fi preluat de către investitorii străini aflați în tratative, Asociația Peluza Cătălin Hîldan - Dinamo va achiziționa în schimbul acestui împrumut un pachet suplimentar de 7,5 % din acțiunile Dinamo 1948, contra sumei de 1 leu. 

Obiectivul principal al suporterilor înscriși în Program DDB nu este acela de a fi, cu orice preț, acționari la Dinamo 1948, obiectivul este asigurarea unui viitor al performanței la Dinamo.

Platforma www.programddb.ro este deschisă în continuare pentru înscrierea noilor membri DDB.

Mereu frumoasă, povestea noastră continuă cu ajutorul DDB!