PRUNEA: "Din prima zi la Dinamo am picat într-un război cu automatele pe masă, nu-mi dau demisia!"

Written on 03/12/2020


Managerul general Florin Prunea a precizat că nu îşi va da demisia, aşa cum i-au cerut o parte dintre suporteri după numirea lui Adrian Mihalcea în funcţia de antrenor principal. "Cu mine nu a vorbit nimeni, eu am vorbit şi de două ori pe zi cu patronul. Adi Mihalcea a fost antrenorul dorit de patron din prima clipă. Ionuț Negoiță a fost foarte bucuros când a auzit că Adi Mihalcea vrea să vină la Dinamo. Şi suporterii mă iubesc, sunt convins de lucrul ăsta. Mi-am asumat din prima zi când am venit la Dinamo, pentru că altfel puteam să mă sui în maşină şi să plec acasă. Eu vorbesc cu unii dintre ei, sunt în contact cu ei, dar demisia nu mi-o dau, că nu sunt de capul meu aici. Dacă patronul consideră că Florin Prunea nu-şi face treaba cum trebuie la Dinamo, are varianta demiterii, dar eu demisia nu mi-o dau. Eu am picat aici când am venit într-un război, am picat ca musca în lapte. Într-un război cu automatele pe masă. Şi din prima zi mi s-a spus de către lideri: <Florine ne pare rău, dar oricine venea, şi Papa de la Roma...> Şi trebuie să recunosc că sunt jignit aşa cum nu am fost jignit nici de stelişti, nici de rapidişti, câte înjurături am luat eu. Dar tot dinamovist rămân. Ar trebui să se termine odată cu aceste tranzacţii, nu ştiu despre ce e vorba, îmi scapă, dar fac rău clubului. Eu am picat parcă în al treilea război mondial. Şi nu am făcut decât să-mi apăr clubul, să-mi fac treaba, să încercăm să facem ceva", a declarat Prunea.

Managerul general al roș-abilor are contract cu Dinamo până la finalul actualului sezon şi spune că nu a discutat cu Ionuţ Negoiţă despre posibilitatea prelungirii înţelegerii. "Eu am contract până în vară, apoi nu ştiu ce voi face. Nu am discutat cu patronul despre asta. Am discutat problema antrenorului şi îi mulţumesc că a dat curs propunerii ca Mihalcea să se întoarcă. Pe mine, trei persoane m-au convins să vin la Dinamo, patronul, Dănciulescu şi Neagoe. Şi acum îi cert mereu: <Unde m-aţi adus, fraţilor?? Eu nu ştiu între cine e războiul ăsta. Din prima zi a fost un tir încrucişat. Noi nu vrem decât să muncim şi să ne facem treaba pentru binele lui Dinamo", a încheiat Prunea.

Antrenorul principal Adrian Mihalcea a spus că are o relaţie bună cu suporterii dinamovişti, dar a precizat că o declaraţie de-a sa, din perioada în care activa ca secund la echipa naţională de fotbal a României, a fost interpretată greşit de o parte dintre fani. "Îmi pare rău că o declaraţie a mea, când eram la naţională, a fost interpretată greşit. Eu niciodată nu m-am dezis de Dinamo, ar fi fost ca şi cum m-aş fi dezis de familia mea şi de prieteni. Nu a fost intenţia mea. Nu cred că suporterii au ceva cu mine, ei mă agreează, am vorbit cu fanii. Dar e normal ca o parte dintre ei să nu aibă încredere în mine. Ceea ce mă interesează în acest moment este strict echipa", a punctat Mihalcea.