CASA Liga 1 se închide până în 31 martie! MIHALCEA: "Este o decizie pe care o aşteptam"

Written on 03/12/2020


Antrenorul Adrian Mihalcea a declarat că aştepta decizia Federaţiei Române de Fotbal de a suspenda toate competiţiile de pe teritoriul României, sănătatea fiind mai importantă. "Este o decizie pe care o aşteptam. Pentru că până la urmă sănătatea primează şi lucrul cel mai important este să nu avem aceste cazuri printre noi. Vom vedea, vom avea o perioadă mai lungă de pregătire, ceea ce mă mulţumeşte. O să vedem ce program o să facem, dacă vom putea fi în contact, dar o să aşteptăm deciziile următoare legate de aceste probleme mult mai grave", a spus Mihalcea la conferința de presă.

Florin Prunea a declarat că trebuie să adapteze din mers programul echipei, în funcţie şi de deciziile care se vor lua în continuare: "Prea multe nu avem de comentat, trebuie să ne adaptăm din mers, să vedem dacă ai voie să faci amicale sau nu. Să vedem cum evoluează această situaţie, sperăm să nu fie atât de gravă. Să vedem şi cu pregătirea cum o să fie, noi avem baza de antrenamente la Săftica, avem toate variantele pregătite. Trebuie să ne adaptăm, nu avem ce face".

Managerul general al clubului din Ștefan cel Mare a subliniat că Dinamo a aplicat deja măsurile de prevenţie a răspândirii coronavirusului transmise de Liga Profesionistă de Fotbal tuturor cluburilor din Liga 1. "Am luat deja măsuri, am primit din parte Ligii Profesioniste de Fotbal nişte măsuri la care ne-am conformat, plecând de la faptul că fiecare fotbalist are bidonul lui, echipamentul este pus în saci separaţi şi aşa mai departe. La noi se respectă, dar va fi o perioadă de adaptare. Dacă, Doamne fereşte, se închide Bucureştiul, cred că singura noastră şansă este să ne antrenăm aici, la Dinamo. Să găsim soluţii pentru a ne antrena, altă variantă nu văd", a mai spus Florin Prunea.

Federaţia Română de Fotbal a decis, astăzi, suspendarea tuturor competiţiilor fotbalistice pe teritoriul României până la 31 martie având în vedere deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă privind pericolul epidemic pe care-l reprezintă virusul COVID-19.