COMUNICAT DE PRESĂ

Written on 01/31/2020


București, 31 ianuarie 2020. Suporterii înscriși în Programul "Doar Dinamo București" au achiziționat 10% din acțiunile clubului, a anunțat Consiliul de Administrație al Dinamo 1948 prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro
Preluarea acțiunilor clubului de către suporteri, în acest procent de 10%, reprezintă un moment istoric pentru tot ce înseamnă Dinamo, fără precedent în fotbalul românesc.
Până astăzi, fanii dinamoviști aveau doar 0,06% din acțiuni, preluate în luna mai a anului 2018, când reprezentantul suporterilor, Cristi Hîldan, a fost cooptat în Consiliul de Administrație al clubului.
"Am predat tot ce era necesar unei echipe de avocați, dinamoviști printre altele, care se vor ocupa de discuțiile cu orice potențial cumpărător. În speranța unui viitor mai bun pentru Dinamo, vă mulțumesc pentru toți acești ani, pentru toate experiențele trăite împreună. Pentru că, în final, experiențele de viață sunt cele care ne definesc ca oameni", spunea Ionuț Negoiță cu trei luni în urmă, pe 29 octombrie 2019, într-o scrisoare deschisă către suflarea dinamovistă din țară și din străinătate. 
Primul pas către un mare Dinamo a fost făcut. 
Fondurile cu care suporterii au ajutat clubul au fost strânse prin intermediul www.programddb.ro, platforma fiind deschisă în continuare pentru înscrierea noilor membri DDB.
Povestea noastră continuă! 

TOȚI PENTRU DINAMO!