OFICIAL. Denis Ciobotariu la CFR Cluj

Written on 01/17/2020


București, 17 ianuarie 2020. Dinamo București și CFR Cluj au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al fundașului Denis Ciobotariu la campioana României. 
Format la Centrul de Copii și Juniori al clubului din Ștefan cel Mare, Denis Ciobotariu a jucat 20 de partide pentru Dinamo în acest sezon competițional, 18 în campionat și două în Cupa României, marcând două goluri în Liga 1, în meciurile Dinamo vs Hermannstadt 3-0 și FCSB vs Dinamo 1-1. 
Denis Ciobotariu a evoluat în primele 45 de minute ale jocului amical Dinamo București vs Dynamo Dresda (scor 0-1) și a părăsit cantonamentul din Spania pentru a se alătura lotului clujean. 
Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Denis Ciobotariu, prin intermediul site-ului oficial, mult succes în carieră!

38 de meciuri a jucat Denis Ciobotariu în carieră pentru Dinamo, 34 în Liga 1 și patru în Cupa României. A mai jucat la Dinamo II în Liga 3 și la Chindia Târgoviște în Liga 2.

3 selecții are Denis Ciobotariu pentru reprezentativa sub 21 de ani a României. A mai fost convocat la loturile naționale de juniori U19 și U18.

22 de ani va împlini Denis Ciobotariu în această vară, pe 10 iunie.