UHRIN: "Avem nevoie de calm, dar și de puncte, încă nu suntem în primele 6 echipe"

Written on 12/06/2019


Antrenorul Dusan Uhrin a susținut astăzi, în cantonamentul de la Săftica, conferința de presă organizată înaintea partidei Hermannstadt vs Dinamo București, contând pentru etapa a 20-a în Liga 1. "Avem un meci greu la Sibiu, trebuie să fim concentrați la fiecare detaliu pentru că Hermannstadt are jucători buni la fazele fixe. Atmosfera este bună, suntem aproape de obiectiv. Avem nevoie de calm, dar și de puncte, încă nu suntem în primele 6 echipe. Avem jucători pentru a-i suplini pe cei accidentați. Fabbrini nu este încă apt de joc, simte o mică durere, dar cred că va fi în regulă peste o săptămână", a declarat tehnicianul dinamovist. "Toată lumea își așteaptă salariul uneori", a încheiat Uhrin. 

3 etape de campionat au mai rămas de disputat în acest an. Dinamo va juca două meciuri în deplasare, cu Hermanstadt (7 decembrie) si FC Botoșani (19 decembrie), și unul în fața propriilor suporteri, cu Sepsi Sf. Gheorghe (13 decembrie). 

Astra Giurgiu și FCSB (pe teren propriu), FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș (în deplasare) sunt adversarii dinamoviștilor în ultimele patru etape rămase de disputat în sezonul regulat al Ligii 1, în luna februarie a anului viitor.