UHRIN: "Nu vreau să vorbesc despre revanşă"

Written on 12/03/2019


Antrenorul principal Dusan Uhrin a declarat într-o conferință de presă susținută în cantonamentul de la Săftica, în urmă cu câteva momente, că echipa din Ștefan cel Mare va avea un meci dificil în Liga 1 împotriva Chindiei Târgoviște. "Prea multe conferinţe de presă. Nu am foarte multe de spus, dar vă pot spune că acest meci va fi dificil. Adversarii noștri au pierdut cu 2-5 în etapa trecută şi nu e bine pentru noi, pentru că se vor concentra mai mult pe defensivă. Noi trebuie să ne concentrăm pentru că este al doilea meci acasă şi întotdeauna este dificil să câştigi două jocuri la rând pe teren propriu. Nu vreau să vorbesc despre revanşă, dar jucăm pe teren propriu şi vrem să câştigăm. Îmi amintesc bine meciul din tur, am făcut multe greşeli. Vrem să jucăm la un nivel de sută la sută încă de la început, dar uneori se întâmplă ca adversarii să joace mai bine ca noi", a subliniat tehnicianul dinamovist la întâlnirea cu reprezentanții mass-media. 

Iată, mai jos, ce a mai spus Dusan Uhrin la conferința de presă:

"Nu am vorbit cu Nistor despre o posibil transfer. Trebuie să ne concentrăm pe joc, vorbim prea mult de alte lucruri şi asta ne-ar putea face rău. Cred că Nistor trebuie să concetreze pe joc, ca de obicei, să facă totul pentru ca echipa noastră să joace mai bine". 

"Nu am primit o ofertă de prelungire a contractului. Nu aştept nimic pentru că am contract acum. Mă concentrez pe munca mea aici şi vreau să dau tot ce am mai bun pentru Dinamo. Voi analiza ceea ce am făcut la Dinamo după următoarele patru meciuri. Nu a fost o viaţă grea aici, a fost o viaţă de fotbal normală". 

"Nu vreau să comentez situația financiară, de fiecare dată e la fel, voi vă concentraţi pe aceste lucruri. Eu nu vreau să mă concentrez pe acestea. Salariile sunt importante pentru noi, dar mult mai important pentru noi este cum jucăm. Când am fost la Timişoara a fost şi mai greu, nu ne-am primit salariile patru luni şi nu am pierdut niciun meci".