NISTOR: "Am văzut că suporterii au adunat foarte mulţi bani ca să salveze clubul"

Written on 11/23/2019


Căpitanul dinamovist Dan Nistor a fost prezent astăzi la conferința de presă organizată înaintea partidei cu Academica Clinceni (Liga 1, etapa 17, duminică, 24 noiembrie, ora 13:30, Clinceni Arena). "Situaţia la club începe să devină din ce în ce mai bună. Chiar ieri sau alaltăieri ne-au mai intrat ceva bănuţi, jumătate din cele două salarii restante. Şi mai avem un salariu şi jumătate, plus bonusurile şi chiriile. S-au mai reglat conturile. Mai sunt ceva probleme, dar avem promisiuni că se vor rezolva. Important e să câştigăm mâine, iar suporterii să fie alături de noi. Știrile cu falimentul sunt poveşti de adormit copiii. E total eronat ce se spune şi se scrie, dar asta e România. Ieri ne-a spus cineva din club că până în iarnă, până la Crăciun, vom avea banii la zi şi totul va fi OK. Am văzut că suporterii au adunat foarte mulţi bani ca să salveze clubul. Chiar nu mă aşteptam să strângă atâţia bani. Ne bucurăm că suporterii sunt alături de noi", a declarat Dan Nistor. 

Liderul echipei din Ștefan cel Mare speră ca Dinamo să obţină cât mai multe puncte în ultimele şase meciuri rămase de disputat până la sfârşitul anului. "Va fi un meci foarte greu la Clinceni, care nu a prea pierdut acasă de când a revenit pe propriul teren. Aşa că trebuie să tratăm meciul serios şi să câştigăm. Mai avem şase meciuri şi dacă vom scoate maximum, atunci în proporţie de 80-85% va fi bine pentru noi. Sper să urcăm în clasament pentru că au trecut doi ani în care am jucat în play-out, lucru care nu face cinste acestui club", a subliniat Nistor.

Mijlocașul dinamovist nu crede că va pleca de la Dinamo în perioada următoare şi chiar a anunţat că şi-ar dori să fie antrenor secund la echipa din Ștefan cel Mare după ce se va retrage din activitate. "Eu mai am doi ani de contract cu Dinamo şi va fi foarte greu să plec de aici. Am o relaţie foarte bună cu suporterii, cu cei din conducere... Vreau să rămân în club şi după ce nu mai voi juca. Mi-aş dori să fiu antrenor secund. Nu principal, secund pentru că e mai uşor", a mai spus Nistor.