UHRIN: "Vrem victoria, jucăm să câştigăm, nu să pierdem!"

Written on 10/17/2019


Antrenorul principal Dusan Uhrin a vorbit în această seară, într-o conferință de presă organizată în cantonamentul de la Săftica, despre partida de campionat cu Gaz Metan Mediaș, programată vineri, la ora 20:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare. "Gaz Metan are un joc ofensiv şi trebuie să ne apărăm foarte bine. Vrem victoria, jucăm să câştigăm, nu să pierdem! Montini, Fabbrini şi Neicuţescu sunt accidentaţi, dar avem alţi jucători să-i înlocuiască. Este important că jucăm acasă în Ştefan cel Mare și muncim să fim tot mai buni", a declarat Uhrin la întâlnirea cu reprezentanții mass-media. 
Tehnicianul dinamovist nu a dorit să discute despre fostul medic al echipei din Ștefan cel Mare. "Nu vreau să discut despre doctor, este o treabă internă. Nimic nu a fost în regulă, nu pot să spun mai mult. Nu cred că este important, nu a fost nimic ca lumea. Acum avem un medic care a fost la lotul național de rugby şi a lucrat la Academia noastră de juniori", a mai spus Uhrin.
Antrenorul roș-albilor crede că echipa naţională a României mai are şanse de calificare la turneul final al Campionatului European de anul viitor. "Cred că România mai are şanse de calificare, dar trebuie să câştige ambele meciuri. Atmosfera cu copiii a fost o idee foarte bună. Mă bucur că Nistor a jucat câteva minute, a fost bine pentru el", a încheiat Uhrin.

Partida Dinamo București vs Gaz Metan Mediaș, contând etapa a XIII-a în Liga 1, se va disputa vineri, 18 octombrie (ora 20:30), pe stadionul "Dinamo".

Click AICI pentru bilete!