UHRIN: "Noi avem meci cu Voluntari, acum nu mă interesează FCSB, mâine jucăm acasă şi trebuie să luăm cele trei puncte!"

Written on 09/26/2019


Antrenorul principal Dusan Uhrin a subliniat într-o conferință de presă organizată în cantonamentul de la Săftica, în această după-amiază, că este interesat doar de meciul cu FC Voluntari și nu se gândește la duelul cu FCSB, din etapa viitoare. "Va fi greu pentru noi, am jucat multe meciuri în ultimele zile, am călătorit mult, dar este un joc foarte important pentru noi, mai ales că jucăm acasă. Nu vreau să fac schimbări, dar vom vedea mâine dimineaţă dacă toţi sunt pregătiţi. Atmosfera nu a fost foarte bună după înfrângerea cu Astra, am pierdut pe mâna noastră, dar sper să ne revenim şi să reparăm greşelile făcute. Am văzut multe meciuri ale celor de la FC Voluntari, ştiu că au o echipă bună, dar şi noi jucăm pe teren propriu şi sper să obţinem victoria. Dacă cineva aşteaptă meciul cu FCSB, nu va juca mâine, credeţi-mă! Noi avem meci cu Voluntari, acum nu mă interesează FCSB, mâine jucăm acasă şi trebuie să luăm cele trei puncte", a declarat Uhrin.
"Popa nu este pregătit să joace mâine, nici Sin. Mrzljak este, în schimb, pregătit să intre", a mai spus tehnicianul dinamovist.
Partida Dinamo București vs FC Voluntari, contând pentru etapa a 11-a în Liga 1, se va disputa vineri, 27 septembrie (ora 20:30), pe stadionul "Dinamo".