Hermannstadt vs DINAMO. REDNIC: "Va fi un meci interesant"

Written on 05/14/2019


Trei fundași suspendați și doi atacanți accidentați, a anunțat Mircea Rednic înaintea deplasării la Sibiu pentru meciul cu Hermannstadt.
Damien Dussaut, Ricardo Grigore și Naser Aliji sunt suspendați, Athanasios Papazoglou și Mattia Montini au probleme medicale, a spus tehnicianul dinamoviștilor.

Lotul roș-albilor a plecat în această după-amiază, cu autocarul, spre Sibiu pentru partida Hermannstadt vs Dinamo București, contând pentru Liga 1 Betano (play-out, etapa 10), programată miercuri, 15 mai 2019 (ora 18:15), pe stadionul "Municipal" din Sibiu.

 

Antrenorul principal Mircea Rednic a vorbit în această dimineață, într-o conferință de presă organizată în cantonamentul de la Săftica, despre următorul meci în campionat, Hermannstadt vs Dinamo București, programat pe stadionul "Municipal" din Sibiu. "Avem destul de multe probleme, Dussaut, Grigore şi Nasser sunt suspendaţi, Papazoglou nu este sută la sută, iar Montini nu s-a antrenat ieri. Fraţii Jaadi şi N'Diaye sunt în Ramadan. Am stat de vorbă şi cu doctorul, nici nu mănâncă, nici nu beau. Dacă jucam la ora 21:00, era altceva, pentru că aveam o oră înainte de meci, puteam să-i hidratăm, să le dăm să mănânce ceva. Vor face deplasarea, dar nu ştiu dacă vor juca, o să discut în ziua jocului. Ei spun că sunt obişnuiţi să facă asta de atâta timp, dar o să fie greu şi nu vreau să risc să se accidenteze. Avem cu cine să jucăm. Va fi un meci interesant şi greu, ţinând cont de situaţia în care este Sibiul. Ei sunt obligaţi să câştige, iar noi sper să profităm de spaţiile care o să se creeze. O să improvizez, Sorescu o să revină pe postul pe care l-a consacrat (n.r. - fundaş dreapta) şi pe care sper să joace la Campionatul European de tineret, iar în stânga va juca Kabashi. Nu am ce să ascund. Vasile (n.r. - Miriuţă), apărarea o ştii, la mijloc intră Nistor. Şi Şerban o să joace titular. Sper ca Montini să se antreneze azi, dacă nu, o să riscăm şi o să-l luăm pe Papazoglou cu noi", a afirmat Rednic.
"Vor veni 4-5 jucători. În iarnă am stabilit că nu vom lua jucători sub formă de împrumut, dar în vară vom lua, pentru că sunt foarte mulţi jucători care nu se integrează şi preferă să vină să joace la Dinamo. Primul nostru obiectiv este calificarea în play off şi apoi să ne batem pentru campionat. Am vorbit ceva pentru Mandanda, adevărul e că plătim 1.700, ne-ar conveni să mai rămână. Clar vom aduce încă un portar ca să avem concurenţă pe acest post. Ziggy Gordon este primul care va semna cu noi, săptămâna viitoare. Am discurtat despre Fabbrini, dar are pretenţii mari. E un jucător care poate face diferenţa, are experienţă şi este o soluţie. Am vorbit şi cu alţi jucători din Italia, dar nu vă pot spune. Eu nu l-aş lăsa pe Nistor să plece, deoarece avem nevoie de un jucător ca el", a mai spus tehnicianul dinamovist la întâlnirea cu reprezentanții mass-media.