REDNIC: "Vreau să am o imagine clară asupra jucătorilor care vor rămâne"

Written on 05/17/2019


"Când venim din vacanţă vreau să avem 85% din lotul pentru sezonul următor. Vreau să aduc şi 2-3 jucători sub formă de împrumut pe care îi cunosc şi care să poată face diferenţa, să ne ajute să ne îndeplinim primul obiectiv, acela de a ne califica în play-off. Vreau să plătim doar pentru jucătorii români. Chiar ne-am gândit să luăm vreo doi jucători români tineri, de perspectivă", a declarat Mircea Rednic într-o conferință de presă organizată înaintea partidei cu Concordia Chiajna, programată sâmbătă, 18 mai (ora 18:00), pe terenul ilfovenilor.

 

Antrenorul principal Mircea Rednic a vorbit în această dimineață, într-o conferință de presă, despre următorul meci în Liga 1 Betano (play-out, etapa 11), cu Concordia Chiajna. "Sunt supărat pentru că avem ceva probleme de lot. Nasser, chiar dacă vine după o suspendare, este accidentat, Papazoglou nu va fi în lot, Sorescu este suspendat şi Filip, accidentat. Sunt patru titulari care nu vor juca mâine la Chiajna, plus alţi trei în Ramadan. Şi trebuie să fim foarte atenţi cu ei pentru că nu vrem să se accidenteze. E un meci pe care vrem să-l câştigăm, jucătorii trebuie să profite de absenţa celor pe care i-am spus. Trebuie să încercăm să ne îndeplinim obiectivul. Sper să profităm în cazul în care Mediaşul se împiedică la Botoşani. Atât timp cât mai ai şanse matematice, trebuie să joci până la ultimul meci. Cum nu am fost de acord nici cu declaraţiile unor jucători că în play-out nu au motivaţie. Am înţeles că au condiţii foarte bune la Chiajna şi financiar, au bonusuri la fiecare meci, foarte mari şi trebuie să joace până la ultimul meci. Acestea sunt problemele lor, pe mine nu mă interesează. Eu vreau să am o imagine clară asupra jucătorilor care vor rămâne. Nu vreau să regret că a rămas un jucător care nu confirmă şi să începem iar că nu sunt mulţumit sau că trebuie să aduc alţi jucători. Când venim din vacanţă vreau să avem 85% din lotul pentru sezonul următor. Vreau să aduc şi 2-3 jucători sub formă de împrumut pe care îi cunosc şi care să poată face diferenţa, să ne ajute să ne îndeplinim primul obiectiv, acela de a ne califica în play-off. Vreau să plătim doar pentru jucătorii români. Chiar ne-am gândit să luăm vreo doi jucători români tineri, de perspectivă", a declarat tehnicianul dinamovist.

Mircea Rednic a anunțat că fundașul scoțian Gordon Ziggy va fi primul transfer al clubului din Ștefan cel Mare pentru următorul sezon competițional. "Gordon Ziggy mai mult ca sigur va semna, el va fi primul transfer. Sper ca săptămâna viitoare să şi semneze. Normal că mi-l doresc pe Puljic, dar ţinând cont că el a avut un salariu mare, nu ştiu dacă va accepta să vină. Jordan Mustoe nu va lua nici un salariu, foarte bine că m-a reclamat. Lucrurile sunt clare, contractul e clar, problema e la impresar", a menţionat Rednic. "Nu m-am mai întâlnit cu Ionuț Negoiţă în ultima perioadă, la câte probleme am şi eu şi el, suntem ocupaţi. A rămas Bogdan Bălănescu, vorbim în fiecare zi, ne vom vedea din vară", a mai spus tehnicianul dinamovist la întâlnirea cu reprezentanții mass-media.