CIOBOTARIU: "Simplul fapt că joci la Dinamo este o motivaţie pentru noi"

Written on 05/21/2019


"Avem în continuare acelaşi obiectiv, de a rămâne pe primul loc în play-out şi sper să câştigăm toate meciurile până la final", a declarat Denis Ciobotariu.

 

Fundașul central Denis Ciobotariu, aflat în lotul lărgit anunțat de selecționerul reprezentativei U21 a României, Mirel Rădoi, pentru turneul final al Campionatului European de tineret, a fost prezent astăzi la conferința de presă organizată înaintea partidei cu Politehnica Iași. "Avem în continuare acelaşi obiectiv, de a rămâne pe primul loc în play-out şi sper să câştigăm toate meciurile până la final. Nu am vorbit cu tatăl meu foarte mult despre play-out, mă bucur că ne-a ajutat să fim pe primul loc. Trebuie să avem cât mai multe meciuri în picioare, să avem o formă cât mai bună pentru EURO în cazul în care vom fi în lot. Sunt sigur că la anul vom fi favoriţi la titlu, mai ales că a spus-o domnul Rednic. Până acum, absolut tot ceea ce a spus s-a întâmplat. Simplul fapt că joci la Dinamo este o motivaţie pentru noi. Am avut suporteri chiar şi în această situaţie şi ne bucurăm că sunt alături de noi", a declarat Denis Ciobotariu.

33 de jucători a anunțat selecționerul Mirel Rădoi, din care va alege 23 pentru Campionatul European de tineret găzduit de Italia și San Marino.

3 dinamoviști sunt în atenția antrenorului reprezentativei U21 a României: Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore și Deian Sorescu.

21 de ani va împlini Denis Ciobotariu, luna viitoare, pe 10 iunie.

15 meciuri a jucat Denis Ciobotariu în acest sezon competițional la Dinamo, 13 în campionat și două în Cupa României.