PLAY-OUT (etapa 13). FC Botoșani vs Dinamo București. REDNIC: "Suntem încă pe primul loc cu Mediaş la acelaşi număr de puncte şi e clar că ne dorim să câştigăm la Botoșani"

Written on 05/25/2019


Partida FC Botoșani vs Dinamo București, contând pentru Liga 1 Betano (play-out, etapa 13), se va disputa luni, 27 mai 2019 (ora 21:00), pe "Municipalul" din Botoșani, în direct la Look Sport, Digi Sport și Telekom Sport.

 

Echipa antrenată de Mircea Rednic va pleca de astăzi spre Botoșani, cu autocarul, pentru ultimul meci în deplasare în acest sezon competițional. "Plecăm de astăzi, vom sta două seri la Botoşani. Nu am probleme de lot, vor face deplasarea toţi jucătorii. La Botoşani ne aşteaptă un meci foarte greu. Suntem încă pe primul loc cu Mediaş la acelaşi număr de puncte şi e clar că ne dorim să câştigăm la Botoșani. Surprize în echipă nu vor fi pentru că voi da în continuare încredere jucătorilor de echipă naţională. Aceasta e strategia noastră şi e normal să îi susţinem pe toți jucătorii convocați sau aflați în atenția selecționerilor", a declarat antrenorul principal al roș-albilor la conferința de presă susținută în această dimineață la stadionul din Ștefan cel Mare.

Tehnicianul dinamovist a fost întrebat, la întâlnirea cu reprezentanții mass-media, despre transferurile pentru următorul sezon competițional. "Nu vreau să discut despre Fabbrini pentru că încă nu ştim ce se va întâmpla. Am vorbit cu impresarii lui, m-am întâlnit şi eu, şi Luana cu fraţii Manea, acum aşteptăm zilele astea. Dar nici prea mult nu aşteptăm. Ziggy Gordon a primit contractul, a acceptat condiţiile şi va semna. Nu e în România. I-am zis că n-are rost să vină acum pentru vizita medicală. Pentru Nistor nu am avut nicio ofertă, pentru Montini am avut în iarnă, dar cu siguranţă nu vor pleca", a spus Mircea Rednic.

Două etape au mai rămas de disputat în acest sezon, în deplasare cu FC Botoșani și în fața propriilor suporteri cu FC Voluntari